Samenwerken met Off topic

Ik vind niets leuker dan jou inspireren om te gaan schrijven. Je te laten ontdekken dat het maken van je content echt leuk kan zijn. Ik geef je het zetje om in actie te komen. En laat je ontdekken hoe je gemakkelijker aan inspiratie komt. Dat writers block geven we een grote schop. En al die zogenaamde marketingvoorschriften ook. Je zult zien dat je echt wel weet wat je wilt en hoe je dat zou willen doen.

Doe het vanaf nu lekker op jouw manier. En als jij dat wil, kijk ik na de training nog een tijdje met je mee.

Meer weten? Klik dan hieronder vooral door of lees de klantervaringen hieronder ;-). 

“Ik wilde altijd wel schrijven, maar toch deed ik het niet. Met jouw inspiratiedag heb je me echt aan het schrijven gekregen.”

Marien Colijn – Ym Interim, Advies & Coaching

“Irene is de contentspecialist. Schrijft als Roald Dahl, was projectmanager voor de 're-do' van mijn nieuwe website, legt de basis voor mijn maandelijkse CX Greetz en creëert de projecten en inhoud die nodig zijn om mijn CX-educatie en mijn spreekoptredens te laten groeien. Ik vind dat ze de titel CMO, Chief Marketing Officer in Team Bloem, verdient. Ze is leuk, liefdevol en een echte expert in haar vakgebied."

Nienke Bloem – Customer Experience Expert

Schrijftip

Als je nog niet precies weet waarover je wil schrijven, is niets zo verleidelijk dan googelen op onderwerpen. Maar het gevaar daarin is dat je letterlijk op het web verdwaalt. Voor je het weet zit je andere dingen te doen, of erger: je te vergapen aan anderen die al goede stukken hebben geschreven. Dus. Gooi de wifi eruit en pak een pen. En krabbel gewoon wat ideeën neer. Zul je zien dat je daarna veel gemakkelijker start. Echt! 

Kun je wel wat ideeën en inspiratie gebruiken?

Daar heb ik iets op gevonden voor je. Mijn e-book Eerste hulp bij gebrek aan inspiratie! Je krijgt een aantal tips en handvatten die het starten met schrijven gemakkelijker maken. En natuurlijk vind je er een aantal ideeën voor content waarmee je direct aan de slag kunt.

Weg met dat writers block!

En als je eenmaal bezig bent, smaakt dat meestal naar meer. Ik tover graag af en toe wat inspiratie en peper richting je mailbox. Geen zorgen, hooguit 1 of 2 keer per maand; het moet wel leuk blijven. Wellicht overbodig, maar je gegevens deel ik uiteraard met niemand.

Wil je nu eindelijk eens werk maken van je online aanwezigheid? Dan is dit je start. Succes!

 

Ik kan wel wat inspiratie gebruiken!

Vul je naam en e-mailadres in en klik op de button.

 

Ik gebruik je e-mailadres alleen om je af en toe van nog meer inspiratie te voorzien. Geen gespam en ik deel je gegevens uiteraard met niemand. Beloofd!

Gelukt! Check je mailbox :-)