Een-op-een off topic

Heb je de Contentdag voor zzp’ers bekeken en ben je enthousiast, maar wil je liever exclusieve aandacht en dus 1-op-1 aan de slag? Dan is Een-op-een off topic het programma waar je blij van wordt.

 

Samen maken we eerst een gedegen marketingplan dat bij jou past. Tijdens de daaropvolgende sessie creëren we onze eigen inspiratiebubbel voor jouw content én schrijf je alvast wat content.

1-op-1 full focus op jouw marketingplan en content

Dit programma bestaat uit twee delen: een persoonlijk marketingplan en een inspiratiesessie op maat. Je kunt dit programma eventueel uitbreiden met aanvullende persoonlijke begeleiding.

1. Je persoonlijke marketingplan

Voordat we met het onderdeel inspiratie aan de slag gaan, kijken we eerst hoe jouw ideale marketingplan eruit zou moeten zien. Vragen die we onder de loep nemen gaan over jouw doelgroep, jouw diensten en jouw persoon. Daarbij is de eerste vraag: komt dit ook terug in je website? En ook: wat past qua marketing en communicatie bij jouw doelgroep? Maar vooral: wat past qua aanpak bij jou en wat vooral niet? Dus geen 13-in-een-dozijn-zo-doet-iedereen-het-marketingaanpak, maar eentje die jou past als je lievelingstrui.

2. Inspiratiesessie op maat

Na deze sessie zeg je nooit meer dat schrijven niks voor jou is, dat je niet creatief genoeg bent om steeds weer wat te bedenken, dat je geen tijd of inspiratie hebt. Nee, vanaf nu ga je met plezier aan de slag met het maken van je content. Omdat je weet welke tools je kunt inzetten om die inspiratie- en schrijfknop aan te zetten. En ook omdat je weet hoe je jouw content op een relaxte manier schrijft en inzet. Geen gemaar, gewoon lekker doen. Dat is wat ik je leer!

3. Persoonlijke begeleiding

Je hebt een plan en inspiratie genoeg. Hartstikke fijn, maar zeker bij je nieuwste online stappen kan het fijn zijn als ‘de juf’ nog even meekijkt. Naar wens kijk ik nog twee of vier maanden met je mee als redacteur en sparringpartner. En zo nodig als grabbelton voor inspiratie-ideeën. Iedere twee weken sparren we een half uurtje online én ik redigeer wekelijks 45 minuten datgene wat je al geschreven hebt. Door die regelmaat oefen je de schrijver in jou én je leert wat de aandachtspunten voor je teksten zijn.

Resultaat

 • Je hebt een persoonlijk marketingplan en weet dus precies wat je online wel en niet wilt en doet, voor wie je dit doet en op welke kanalen.
 • Je krijgt legio ideeën voor content voor het komende kwartaal of jaar en je weet hoe je gemakkelijk op nieuwe ideeën komt
 • Je hebt genoeg ideeën en inspiratie om je verhaal op jóuw manier te delen
 • Je weet de do’s & don’ts voor het schrijven van online teksten
 • Je kunt na het volgen van dit programma – als je dit wilt – kiezen voor twee of vier maanden individuele begeleiding van 1 uur (online) per week. Dan heb je nog een tijdje je eigen redacteur en sparringpartner bij de hand als het gaat om schrijven en content bedenken.
 • Je wordt steeds beter in schrijven én in ideeën genereren.

Praktisch – marketingplan & inspiratiesessie

 • Wanneer? We plannen samen twee dagdelen in (van 8:30 tot 13:00 uur) voor de verschillende sessies
 • Waar? De locatie regel ik en ik zorg ervoor dat ik de sessies op maximaal 50 kilometer van je huis geef
 • Kost dat? € 1.697 voor twee losse dagdelen, beide inclusief materialen, locatie, koffie, thee en lunch

Deze dagdelen kun je dus niet LOS boeken. De kracht zit ‘m nou net in de combinatie.

Jezelf zijn

Laat me je alvast uit de droom helpen. Dé gouden marketingformule bestaat niet. Maar wat ik wel weet is dat prospects graag willen weten wie je bent en wat je voor hen zou kunnen betekenen. Ze willen geen gouden bergen, ze willen vooral iemand die kennis van zaken heeft. Maar vooral ook iemand die hen begrijpt, iemand die zichzelf is. Dus wees jezelf in alles wat je doet. Laat je niet afleiden door wat de rest van je vakgenoten doet. Al heb je er duizenden: er is maar één jij. Tijd om dat te laten zien!

Praktisch – persoonlijke begeleiding

  Wil je na deze training graag individuele begeleiding bij je eerste stappen in je nieuwe aanpak of misschien wel in de online wereld? Dat kan.

  Je kunt kiezen voor 8 of 16 weken persoonlijke online begeleiding. We plannen 1 keer per 2 weken een online overleg in van een half uur én ik besteed wekelijks drie kwartier aan het redigeren van jouw teksten. De geredigeerde teksten stuur ik je per mail toe, voorafgaand aan ons overleg.

  Wil je eerst zelf aan de slag, maar kun je wel wat ideeën en inspiratie gebruiken?

  Daar heb ik iets op gevonden voor je. Mijn e-book Eerste hulp bij gebrek aan inspiratie! Je krijgt een aantal tips en handvatten die het starten met schrijven gemakkelijker maken. En natuurlijk vind je er een aantal ideeën voor content waarmee je direct aan de slag kunt.

  Weg met dat writers block!

  En als je eenmaal bezig bent, smaakt dat meestal naar meer. Ik tover graag af en toe wat inspiratie en peper richting je mailbox. Geen zorgen, hooguit 1 of 2 keer per maand; het moet wel leuk blijven. Wellicht overbodig, maar je gegevens deel ik uiteraard met niemand.

  Wil je nu eindelijk eens werk maken van je online aanwezigheid? Dan is dit je start. Succes!

   

  Ik kan wel wat inspiratie gebruiken!

  Vul je naam en e-mailadres in en klik op de button.

   

  Ik gebruik je e-mailadres alleen om je af en toe van nog meer inspiratie te voorzien. Geen gespam en ik deel je gegevens uiteraard met niemand. Beloofd!

  Gelukt! Check je mailbox :-)