Teksten en redactie

Schrijven uitbesteden

Je hebt zelf geen tijd, zin of talent om nieuwsbrieven, blogs of socialmediaberichten te schrijven? Waarschijnlijk heb je dan mijn trainingen niet gevolgd, want dan ben je alsnog enthousiast geworden om het lekker zelf te doen ;-). Maar goed, ook als je iemand zoekt die het voor je doet, kun je bij mij terecht. Schrijf je wel zelf, maar vind je het fijn om je teksten na afloop te laten redigeren? Ook dat doe ik graag voor je.

Paar kanttekeningen

Lees eerst dit nog even voordat je denkt: ja, doe maar!

  • Schrijven doe je vanuit je hart, vanuit je enthousiasme over het onderwerp. Tenminste, dat is hoe schrijven voor míj werkt. Ik ben dus niet de copywriter die over elk onderwerp en voor iedere ondernemer schrijft. Ik moet zelf ook warm voor lopen voor jou en jouw verhaal, anders sterft mijn innerlijke schrijver ter plekke. Tip: ga even naar Over mij. Dan heb je wel een beeld bij mijn interesses denk ik. Ik vind het belangrijk dat we in ieder geval eerst kennismaken, omdat ik echt probeer te schrijven zoals jij praat. Twijfel je of jouw opdracht matcht? Mail mij gewoon je vraag en ik kom erop terug.
  • SEO? Ja en nee. Tuurlijk je wilt gevonden worden op dat enorme world wide web. En toch: een tekst moet allereerst gewoon fijn lezen. Ik schrijf wat ik belangrijk vind, wat voor de lezer interessant is en goed om te weten. En ik zorg ervoor dat die lezer aangehaakt blijft. Door er een bepaalde emotie in te leggen en een beetje te entertainen. Ik wil een lezer boeien. Die SEO-check kun je gerust achteraf doen. Op basis daarvan kan ik je tekst misschien wat aanscherpen. Maar ik schrijf niet vanuit de gedachte ‘laat ik eens zoveel mogelijk zoekwoorden gebruiken’.
  • Ik schrijf maandelijks al voor twee trouwe klanten, dus op dit moment zit ik nagenoeg vol. Voor kortlopende projecten of eenmalige klussen kun je mij gerust benaderen.

Jouw verhaal

Afhankelijk van wat voor soort opdracht je hebt, werk ik op basis van een uurtarief of een projectprijs. Zodra we contact hebben over jouw opdracht en aan de slag willen gaan, stemmen we dit eerst met elkaar af. Wat ik in ieder geval zeker weet is dat de teksten die ik voor je schrijf of redigeer, lezen en aanvoelen als jóuw verhaal. Een verhaal dat je met trots kunt delen.

“Irene is de contentspecialist. Schrijft als Roald Dahl, was projectmanager voor de 're-do' van mijn nieuwe website, legt de basis voor mijn maandelijkse CX Greetz en creëert de projecten en inhoud die nodig zijn om mijn CX-educatie en mijn spreekoptredens te laten groeien. Ik vind dat ze de titel CMO, Chief Marketing Officer in Team Bloem, verdient. Ze is leuk, liefdevol en een echte expert in haar vakgebied.

Nienke Bloem – Customer Experience Expert

Nog niet meteen een vraag, maar kun je wel wat ideeën en inspiratie gebruiken?

Daar heb ik iets op gevonden voor je. Mijn e-book Eerste hulp bij gebrek aan inspiratie! Je krijgt een aantal tips en handvatten die het starten met schrijven gemakkelijker maken. En natuurlijk vind je er een aantal ideeën voor content waarmee je direct aan de slag kunt.

Weg met dat writers block!

En als je eenmaal bezig bent, smaakt dat meestal naar meer. Ik tover graag af en toe wat inspiratie en peper richting je mailbox. Geen zorgen, hooguit 1 of 2 keer per maand; het moet wel leuk blijven. Wellicht overbodig, maar je gegevens deel ik uiteraard met niemand. 

Wil je nu eindelijk eens werk maken van je online aanwezigheid? Dan is dit je start. Succes! 

 

Ik kan wel wat inspiratie gebruiken!

Vul je naam en e-mailadres in en klik op de button.

 

Ik gebruik je e-mailadres alleen om je af en toe van nog meer inspiratie te voorzien. Geen gespam en ik deel je gegevens uiteraard met niemand. Beloofd!

Gelukt! Check je mailbox :-)