Zet je team op de kaart

Jullie hebben een website en misschien wel een LinkedIn-bedrijfspagina. Maar wanneer het aankomt op het creëren van inhoud, lijkt het alsof jullie team collectief op mute staat.

Inspiratie is schaars, schrijven is niet echt jullie sterkste kant, en niemand lijkt de verantwoordelijkheid te willen nemen voor het bedenken en produceren van die cruciale content.

Het resultaat? Een oorverdovende stilte.

 

Ontdek in één dag hoe je zichtbaar wordt voor de buitenwereld.

We zijn onzichtbaar

In jullie team en organisatie gebeuren geweldige dingen die helaas vaak onder de radar blijven. Terwijl wat jullie willen is juist de buitenwereld inspireren en beweging creëren. Ook om zo gemakkelijker jullie doelen te realiseren.

Jullie willen zichtbaar worden om te laten zien waar jullie voor staan. Om meer interactie te krijgen met jullie doelgroep, zodat jullie bijvoorbeeld meer klanten, sollicitanten of ambassadeurs werven. Of meer bezoekers naar een evenement trekken.

Jullie willen het team blijvend op de kaart te zetten en jullie doelen te verwezenlijken.

Maar waar begin je?

Hoe behoud je die consistentie?

En hoe schrijf je lekkere teksten voor social media?

Inspiratie en creatieve oefeningen 

Het roer gaat om: samen gaan we de uitdaging aan om jullie team of organisatie zichtbaar te maken. Ontdek hoe je inspiratie kunt vinden om jezelf aan de wereld te laten zien en met de buitenwereld in gesprek kunt gaan.

Eerst gaan we brainstormen over hóe jullie dat kunnen doen. Vervolgens bedenken we gezamenlijk de inhoud en middelen. Ik stimuleer jullie creatieve denkvermogen met uitdagende opdrachten, waarmee jullie je schrijfvaardigheden aanscherpen. Vervolgens storten we ons op het schrijven van pakkende socialmediaberichten. Jullie zullen merken dat schrijven over jullie vakgebied ook leuk kan zijn. De drempel om te beginnen is verdwenen, of op zijn minst aanzienlijk verlaagd. Inspiratie borrelt spontaan op, en je leert hoe je die inspiratie blijvend kunt aanboren!

Actie!

We ronden de training niet af voordat we met elkaar een concreet actieplan hebben. Wie doet de komende tijd wat? En in welke vorm? Wanneer? Wat is daarvoor nodig? We maken afspraken over het reviewen van elkaars teksten en maken van al deze acties een contentplan.

Want na de training begint het echte werk: jullie content gaat de (online) wereld in!

Resultaat

  • Met elkaar leveren jullie een bijdrage aan het zichtbaar maken van het team, het project of de organisatie. Dat kan dus extern of intern zijn.
  • Jullie weten wat de doelen zijn voor het maken van content en wie waar binnen het team verantwoordelijk voor is.
  • Jullie doelgroep krijgt meer zicht op wat jullie doen, waarom, voor wie en hoe.
  • De drempel om te schrijven is weg of veel lager.
  • Inspiratie en motivatie voor elk teamlid om zichtbaar te blijven en ambassadeur voor de organisatie te zijn.

 

Praktisch

  • Per training kunnen maximaal 10 personen deelnemen.
  • Jullie zorgen zelf voor de locatie en de catering. Tip: een plek buiten kantoor werkt meestal creatiever en inspirerender.
  • De investering in de dagtraining ‘Zet je team op de kaart’ bedraagt € 1.995,00 (exclusief 21% btw). Deze bedragen zijn inclusief een online voorbereidingsgesprek, mijn voorbereiding, werkboeken en trainingsmaterialen.
  • Omdat geen team dezelfde struggles heeft als het om content maken gaat, stuur ik jullie altijd een voorstel op maat.

Ja!

Is deze training precies wat jullie zoeken? Stuur mij een mail of bel mij voor meer informatie. Ben je nieuwsgierig en wil je eerst kennismaken? Stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak met je in te plannen. Ik spreek je graag!

Continuïteit

Wil je na deze training nog een keer gezamenlijk oefenen en feedback krijgen op gemaakte content? Boek dan een terugkommiddag, ongeveer een maand na de training. Samen kijken we dan wat goed gaat en wat beter kan. Doen we nog een rondje creatieve inspiratie. En oefenen we met leuke schrijfopdrachten.

Of misschien wil je één keer per 3 of 6 maanden een opfristraining doen, waarbij jullie een contentplan voor een volgend tijdvak maken. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Ik kan wel wat inspiratie gebruiken!

Vul je naam en e-mailadres in en klik op de button.

 

Ik gebruik je e-mailadres alleen om je af en toe van nog meer inspiratie te voorzien. Geen gespam en ik deel je gegevens uiteraard met niemand. Beloofd!

Gelukt! Check je mailbox :-)